Het zit er voor dit jaar weer op.

Het begon met een geweldig mooie zaterdag, tenminste wat het weer betreft en ook de rit ging best wel goed, tot een klein foutje van ons uitgroeide tot een grote fout, we waren namelijk gedurende enige tijd de weg kwijt en in een oriëntatierit is dat uiteraard funest en dat wij niet de enige waren die dit overkwam doet niet ter zaken.

Enfin, ik hoef niet verder hierop in te gaan dan te vermelden dat dit ‘geintje’ ons erg veel strafpunten heeft gekost.

Na een heel genoeglijke avond van bijpraten en lachen, we zijn namelijk met een groep van 10 personen die in de vorm van 5 equipes ieder jaar deelnemen aan dit geweldige evenement, begon de zondag heel onaangenaam wat het weer betreft, zo mooi als de zaterdag was, zo lelijk was de zondag. Wij hadden ons voorgenomen om het deze dag een prestatie neer te zetten, en dat hebben we ook gedaan, we zijn er op een onzalig moment weer in geslaagd om totaal in de fout te gaan (…)

De manier waarop is verder niet interessant en ook dat er veel deelnemers ook hier weer samen met ons aan het blunderen waren maakt verder niet uit.

Wij hebben deze vierlandenrit ervaren als een hele plezierige en vooral (in)spannende wedstrijd, ondanks het hopeloze resultaat en het zeer slechte weer op zondag. Ik moet hier ook nog vermelden dat ook de andere equipes van onze groep niet kunnen juichen over het behaalde resultaat, maar ik weet zeker als straks de (straf)punten geteld zijn, wij met kop en schouders er boven uitsteken. 😉

We zien met smart uit naar volgend jaar, want dan gaan we een prestatie neerzetten van wereldklasse! Maar dat zeggen we ieder jaar weer………

Nog even een dikke pluim voor de controleposten die zondag hebben af moeten zien in koude natte omstandigheden en dit geheel als vrijwilligers.

Dus 2013 het weekend na Pinksteren staat voor ons alweer in de agenda.

De groeten. Houdoe.

Over J@n.

't Is me toch wat allemaal;-)) Mijn bedoeling is het dus helemaal niet om hoogdravende blogs te schrijven, maar enkel en alleen maar om de mensen die me bezoeken te vermaken en een glimlach is mijn beloning. Dus puur voor het vermaak met een enkele keer een ernstige noot moet ook kunnen.

Eén reactie Volgende »

  1. datzalwel schreef:

    Ondanks of net dankzij het uit de rit rijden ( want daardoor komen toch de mooie verhalen uit voort ) was het weer genieten, en daarom doen we toch ieder jaar weer mee. De enkele bekers die ver weg in een kast staan worden immers nooit meer bekeken. Voor deze rit mag het jaar wél snel voorbij gaan :-))
    Groetjes.

    Like

  2. miss Marple schreef:

    Het is toch ook een hele prestatie om zoveel strafpunten te kunnen scoren Jan! Dat is je nog niet eerder gelukt! 😉 Ach het gaat toch om de gezelligheid van zo’n rit en daar hadden jullie niet over te klagen zo aan de foto te zien. Ik zal maar zeggen, volgend jaar beter! Leuk geschreven Jan.
    Groetjes, Mar

    Like

  3. goede morgen Jan,
    Kan gebeuren dat je de weg kwijt raakt.
    Het gaat toch maar om de aardigheid, hoofdzaak: als het maar gezellig blijft.
    De mooie foto spreekt voor zich.
    Fijne dag verder

    Like

  4. Bettina schreef:

    Tjee Janus, het lijkt ieder jaar sneller om te gaan….alweer een vierlandenrit gehad, en wat hebben jullie het goed gedaan! Fijne dag nog verders, liefs!

    Like

  5. Billy schreef:

    ik kan me best voorstellen dat zo’n rit eerder bedoeld is om te genieten van al het moois onderweg, en dat het resultaat uiteindelijk bijzaak is. Tenzij voor de échte competitiebeesten natuurlijk… 😉
    Volgend jaar beter, J@n!

    Like

  6. Inge schreef:

    Je deed dit jaar gewoon mee met de olympische gedachte in je hoofd: meedoen is belangrijker dan winnen 🙂
    Het was iig weer hartstikke leuk zo te lezen. Ik doe eens per jaar mee met een autopuzzelrit en mijn vriendin en ik zijn lekker blond dus na afloop veel: o jaaa’s van ons maar we hebben altijd dikke pret!

    groet Inge

    Like

  7. Vlinder schreef:

    och Jan…ik ben zo vaak de weg kwijt joh hihi maarre….belangrijkste is dat jullie het naar je zin hadden en dat is zékers wel geslaagd zo te lezen…leuk joh;)
    Liefs van ons hiero voor jou en Joke…;))

    Like

  8. Suske schreef:

    met mijn orientatievermogen in de buurt zou je alleen maar verliezen.

    Like

  9. Marianne schreef:

    Jammer dat jullie de weg kwijt raakte maar volgend jaar kunnen jullie dat weer goed maken..

    In ieder geval hebben jullie het heel gezellig gehad en kun je er met een goed gevoel op terug kijken..

    Liefs Marianne

    Like

  10. Marianne schreef:

    Jammer dat jullie de weg kwijt raakte maar dat kunnen jullie volgend jaar weer goedmaken.

    Maar belangrijk is dat jullie het gezellig hebben gehad…kun je er met een goed gevoel op terug kijken.

    Liefs Marianne

    Like

  11. Marianne schreef:

    Ga nu voor de derde keer proberen om een reactie te plaatsen ik hoop dat het nu lukt..

    Jammer dat jullie de weg kwijt raakte maar volgend jaar kunnen jullie dat goed maken..

    Jullie hebben het verder heel gezellig gehad en daar gaat het toch ook om.

    Liefs Marianne

    Like

  12. oma schreef:

    Ha Jan,

    Vast zonder tom-tom gereden, maar je hebt gewonnen is strafpunten, maar dat maakt het juist leuker.
    De motivatie voor komend jaar is weer prima, dus ga er weer voor. oma

    Like

  13. rietepietz schreef:

    In ieder geval had je de hoofdprijs waar het een leuk weekend betreft ,zoals er al meer schreven ,meedoen is balangrijker dan winnen al is winnen op z’n tijd natuurliijk óók leuk!
    Helaas ben ik niet zo’n “liefhebber van lange autoritten”anders zou ik je volgend jaar beslist kunnen helpen door óók mee te doen ,zou je in ieder geval zéker iemand hebben die makkelijk méér strafpunten haalt dan jij 😉 leuk ,en vooral ,sportief “verslag J@n !

    Like

    • J@n. schreef:

      Een leuk weekend is het inderdaad ieder jaar, maar winnen zou het natuurlijk nog mooier maken. Je moet zeker wel van autorijden houden en dan kom je over wegen die je anders nooit zou vinden, met veel mooie vergezichten en landschappen, vooral in de Ardennen en de Eifel. Wij hebben dit jaar 143 strafpunten, waarmee we waarschijnlijk in de middenmoot van alle deelnemers zitten..
      Bedankt voor het compliment Riet!

      Like

  14. Jeroen schreef:

    Jammer dat het niet liep zoals jullie hoopten.
    Maar het gaat hier volgens mij toch meer om het spel dan om de knikkers.
    En genoten hebben jullie, zo te lezen, volop.
    En daar gaat gaat het immers om.
    Volgend jaar weer nieuwe kansen.

    Like

  15. Ben schreef:

    Dag Jan,
    Wij hebben de 4 landenrit in 2011 op de motor gereden en 2 dagen alleen maar regen en storm. Het is wel meestal niet zo best met het weer tijdens deze rit.
    Omdat we dit jaar geen tijd hadden is mijn vraag of je de rit op je carmin hebt opgeslagen?

    Like

Plaats een reactie