Vorig jaar hadden we een probleem toen we met de auto ergens naartoe wilden gaan, want hij startte niet. Nu hebben we met die Honda van ons het voordeel dat we maar een centraal nummer hoeven te bellen als we problemen met de auto hebben en binnen het uur word je weer op weg geholpen en nog kosteloos ook. De monteur vond wel dat we de accu eens door zouden moeten laten meten.

Dat doormeten resulteerde natuurlijk in een nieuwe accu.

Vorige week wilde de auto weer niet starten, dus weer het servicenummer gebeld. En weer was er binnen het uur een behulpzame monteur en weer was het de accu, die leeg was.

Enfin, de monteur had de auto weer in een handomdraai aan de praat. Om er achter te komen wat de oorzaak van de malheur was geweest moest ik even, op aanraden van de monteur de portieren sluiten en toen wees hij op het binnenlampje dat bleef branden…….” Daar heb je de oorzaak”, zei hij. “Oké, een goede leer, dat overkomt je dus niet meer”.

Had je gedacht, gisteren was het wéér zo……

Ik durf Honda niet meer te bellen en heb maar een andere oplossing bedacht…….

Houdoe.

Advertenties

Over J@n.

't Is me toch wat allemaal;-)) Mijn bedoeling is het dus helemaal niet om hoogdravende blogs te schrijven, maar enkel en alleen maar om de mensen die me bezoeken te vermaken en een glimlach is mijn beloning. Dus puur voor het vermaak met een enkele keer een ernstige noot moet ook kunnen.

»

 1. datzalwel schreef:

  Een ezel stoot zich geen twee maal aan dezelfde steen, maar een mens wel 😦 En nu moet ik natuurlijk schuld bekennen, nu bij deze dan.Laten we het lampje er maar uit halen het wordt toch nooit gebruikt alleen wanneer het niet nodig is 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. J@n. schreef:

  We zijn dus ook geen ezels wel? En waarom zou jij schuld moeten bekennen? Ik heb het niet eens over jou gehad, is gewoon pech en niks anders!

  Like

 3. rietepietz schreef:

  Wij laten het lampje altijd gewoon staan op de stand dat het automatisch uit gaat als de deur dicht gaat. Laat het portier een kiertje open als je even licht nodig hebt vóór je uitstapt. Wij hebben gelukkig ook zo’n servicedienst bij onze Suus, heerlijk hoor.

  Like

  • J@n. schreef:

   Wij normaal ook, maar er is waarschijnlijk per ongeluk tegenaan gestoten waardoor het is gaan branden en met dat afsluiten per afstandsbediening ziet men niet zo gemakkelijk dat het is blijven branden.
   Die service is uitstekend, maar ik durf niet goed te overvragen….. Maar ik kende nog iemand die een oplader in zijn bezit heeft en die heeft me nu weer op pad geholpen.

   Like

   • rietepietz schreef:

    Ja ik begrijp wel dat je heel voorzichtig bent met hulp vragen in dit soort gevallen, één keer eigen schuld dikke bult is niet zo’n probleem maar je geweten gaat toch opspelen als het al drie x gebeurd is, dat siert je 😉

    Liked by 1 persoon

 4. Op je oude dag alweer iets bijgeleerd Jan hahahahaha………..

  Like

 5. logbankje schreef:

  Dat is een tijd terug Jan, maar het is techniek en als je een lampje laat branden gaat de accu laag.
  Gewoon accu opladen, of onderzoeken waarom het lampje blijft branden. Hans

  Like

 6. J@n. schreef:

  Het was gewoon het binnenverlichtingslampje waar waarschijnlijk per ongeluk tegenaan gestoten is. 😦

  Like

 7. rietepietz schreef:

  Kom ik je toch nog even fijne Kerstdagen wensen. J@n

  Like

 8. rietepietz schreef:

  Ik kom je toch even van harte een voorspoedig, gezond en liefdevol 20017 wensen J@n, bbij deze.

  Like

 9. J@n. schreef:

  Dat bedoel ik maar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s