Een Britse kat heeft een reis van vier uur onder een bus overleefd. De bestuurder kwam er pas na 150 kilometer achter dat het dier was meegelift in het onderstel. De kat was waarschijnlijk op de warme brandstoftank van de bus in slaap gevallen tijdens een tussenstop in het kustplaatsje Westward Ho!. Toen de bus vier uur later stopte in Bristol, hoorde de chauffeur bij het uitladen het dier miauwen. Omdat de bus onderweg niet was gestopt, moet het dier de hele reis op de tank hebben gezeten. “Het was schrikken toen we een grijze kat op de brandstoftank zagen zitten, maar hij zag er eigenlijk wel tevreden uit”, zegt de monteur die het dier te pakken kreeg. “Ik denk wel dat hij een aantal van zijn negen levens heeft opgebruikt. De kat is door de plaatselijke opvang Diesel genoemd. Het dier heeft enkele brandwonden opgelopen door de warme tank, maar maakt het verder goed. Omdat de kat geen chip of halsband had, wordt nog gezocht naar de eigenaren.

Houdje.

Advertenties

Over J@n.

't Is me toch wat allemaal;-)) Mijn bedoeling is het dus helemaal niet om hoogdravende blogs te schrijven, maar enkel en alleen maar om de mensen die me bezoeken te vermaken en een glimlach is mijn beloning. Dus puur voor het vermaak met een enkele keer een ernstige noot moet ook kunnen.

»

 1. Blog Zonder Naam schreef:

  Ik heb wel eens meer van dit soort sterke verhalen gehoort/gelezen.
  Laatst was een vertegenwoordiger, die vertelde dat hoj op een boerderij geweest was, autoraampje open had laten staan; kat erin gesprongen en op de achterbank in slaap gevallen. Een paar bedrijven verder komt hij erachter….. Nou toen de klanten maar afgebeld wie er een kat kwijt was. Beestje is wel wer bij de eigenaar terug. Gelukkig.

  Like

 2. datzalwel schreef:

  Hij is er gelukkig levend vanaf gekomen, nu maar hopen dat de liefhebbende baas hem mist en dit leest.
  groetjes.

  Like

 3. Billy schreef:

  dat is pas een échte verrassingsreis!

  Like

 4. rietepietz schreef:

  ’t zal de kat van “ome Willem” wel zijn 😉 zielig dat het beest toch wat brandwonden had opgelopen.

  Like

 5. Hans schreef:

  Toch zijn het taaie rakker, ze hebben echt meerdere levens. Hans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s