small_921681-f0c3c02ddd3185a6b03b3288b5c69c80Een Nederlander is op vakantie aan de West-Afrikaanse kust en ontdekt vlak bij zijn hotel een baai met kristalhelder water, omzoomd door rietkragen. Het is heet en hij heeft trek is een koele duik en vraagt aan een autochtoon:’Zitten hier krokodillen?’ Nee meneer, hier zijn geen krokodillen. Na deze geruststellende woorden geeft de Nederlander zich te water. Terwijl hij onbekommerd een paar baantjes door de baai zwemt, kijkt de autochtoon vanaf de kant belangstellend toe.
Als de Nederlander het droge weer heeft opgezocht vraagt hij:’Waarom zitten hier eigenlijk geen krokodillen? die zijn er toch wel in dit land? Zegt de autochtoon:’Zeker, meneer, maar je vindt nooit een krokodil waar veel haaien voorkomen!’

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Een Amerikaan was twee weken in Ierland wezen vissen zonder iets te vangen. Op de laatste dag van zijn vakantie sloeg hij een kleine zalm aan de haak. “Turlough,” merkte hij tegen zijn gids op. “die zalm heeft me meer dan 500 dollar gekost.” “Nou, meneer.” troostte Turlough, “hebt u dan even geluk gehad dat u er geen twee hebt gevangen?”

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Een zuinige Hollander wil goedkoop op vakantie. Hij snuffelt een heleboel reisgidsen door, en plots ziet hij het: een cruise op de Middellandse zee, inclusief vliegreis, compleet voor slechts 195 Euro. De Hollander boekt deze vakantie. Als het zover is, vliegt hij comfortabel naar Venetië. In Venetië ziet hij een limousine klaarstaan. Er spring een man uit die vraagt: “Bent u de Hollander die geboekt heeft voor de reis van 195 Euro?” “Inderdaad, dat ben ik,” roept de Hollander, en hij mag instappen. Ze rijden naar de havens van Venetië en hij stapt uit voor een prachtig, ouderwets houten schip. De kapitein staat hem op te wachten en vraagt: “Bent u de Hollander die geboekt heeft voor de reis van 195 Euro?” “Inderdaad, dat ben ik,” roept de Hollander. “Gaat u maar naar de scheepsstewardess.” De Hollander daalt vier dekken af en vindt de scheepsstewardess. Bij haar moet hij al zijn kleren inleveren. Hij moet zich uitkleden tot zijn onderbroek. Dan komt de smid en die klinkt een ketting met een ijzeren bal aan zijn voet. Een verdieping lager wordt hij naar een ruimte gebracht waar nog 120 galei-slaven zitten. De Hollander wordt neergezet naast een Belg. Vooraan staat een grote Soedanese neger op een trom te slaan: bom, bom, bom, bom… En in dit ritme begint men te roeien. Na dertien dagen keren ze weer terug in Venetië. De Hollander vraagt aan de Belg naast hem: “Moeten we die grote neger nog wat geven?” “Nee, is niet nodig,” zegt de Belg, “dat heb ik de vorige keer ook niet gedaan.”

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lex zegt tegen zijn vriend: – Ik begrijp er niets van! Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie de bergen in en weer werd mijn vrouw zwanger. Ik heb er schoon genoeg van… dit jaar – neem ik haar mee!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Houdje.

Advertenties

Over J@n.

't Is me toch wat allemaal;-)) Mijn bedoeling is het dus helemaal niet om hoogdravende blogs te schrijven, maar enkel en alleen maar om de mensen die me bezoeken te vermaken en een glimlach is mijn beloning. Dus puur voor het vermaak met een enkele keer een ernstige noot moet ook kunnen.

»

 1. Blog Zonder Naam schreef:

  Ja met dit weer ga je naar vakantie verlangen….. Of naar moppen die je humeur weer wat opfleuren!

  Like

 2. hahaha…. ze zijn weer leuk Jan.
  Fijne zondag toegewenst

  Like

 3. giselzitrone schreef:

  Danke lieber Freund einen schönen Sonntag für dich liebe Grüße von mir.Gislinde

  Like

 4. Suskeblogt schreef:

  misschien dat ik vanaf dit jaar mijn vrouw maar beter thuis laat als ik op vakantie trek ! 🙂

  Like

 5. datzalwel schreef:

  Ze zijn weer goed.
  Groetjes.

  Like

 6. rietepietz schreef:

  Wát een vakantieperikelen;-) maar ze zijn natuurlijk weer helemaal goed voor een vette lach en dáár ging het je om natuurlijk!

  Like

 7. logbankje schreef:

  Krokodillen en haaien horen toch tot de zelfde mensen eters, willen ze geen samenwerking?
  Ja, ja 2 zalmen, zo is het wel met vissen.
  Leuke cruise 🙂
  Oh, snap hem, gelukkig blijf ik thuis. Hans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s