imagesLaten we het nog eens over de KPN hebben.

De aansluiting op glasvezel is ondertussen alweer enige tijd geleden met succes doorgevoerd.

Ik moet zeggen dat de vriendelijkheid van de medewerkers helemaal prima is, alleen het product hapert. Je radio kan je als die op de kabel aangesloten moet zijn wel afschrijven, want je kan die radio niet op het glasvezelnet van de KPN aansluiten. Je kunt wel radio luisteren via je tv toestel, maar daar gebruik ik mijn tv liever niet voor.

Je DVD-recorder kan je ook afschrijven, want daar kan je niets meer mee opnemen.

Nou geeft KPN wel de mogelijkheid om heel veel uren op te nemen op hun apparatuur, maar dan moet je wel een duurder abonnement nemen……Daar komt nog bij, dat je alleen de zender waar je naar kijkt op kunt nemen en wie wil dat nou?

De plaatselijke zender ‘Weert-tv’ zou volgens KPN in het basispakket zitten en ze geven aan dat hij op kanaal 525 te zien is, maar met mijn basispakket kan ik die zender niet krijgen, wel als ik bijbetaal…..

Over de ontvangst heb ik niet te klagen, die is beter dan het bij Ziggo was, op een paar uitzonderingen na verloopt die vlekkeloos.

Er is ook nog iets gratis, in de maand april kan een abonnee 10 door KPN geselecteerde films kijken, waar men dus niets voor hoeft te betalen.

Van die grotere snelheid van internet heb ik nog niks gemerkt, integendeel zou ik zelfs zeggen, maar dat kan verholpen worden als ik een duurder abonnement neem…….

De telefoon doet het uitstekend, alleen de rekening, daar ontbreekt de specificatie, zodat ik maar moet geloven dat het allemaal klopt.

Verder heb ik me veel schade aangedaan door vroeg in te schrijven, want daardoor ben ik vele euro’s misgelopen die late inschrijvers als welkomstcadeautje in mindering hebben gehad op hun abonnement en heb ik dus vanaf het begin de volle mep moeten betalen.

Dus ik raad je aan om als je een abonnement op KPN overweegt, te wachten tot het laatste moment.

Kortom kan ik constateren dat ik er bijna niet op achteruit ben gegaan door met KPN in zee te gaan, maar vóóruit zeker niet. Ze bieden allerhande voordeeltjes aan, maar wel tegen bijbetaling.

De groeten. Houdje.

Advertenties

Over J@n.

't Is me toch wat allemaal;-)) Mijn bedoeling is het dus helemaal niet om hoogdravende blogs te schrijven, maar enkel en alleen maar om de mensen die me bezoeken te vermaken en een glimlach is mijn beloning. Dus puur voor het vermaak met een enkele keer een ernstige noot moet ook kunnen.

»

 1. datzalwel schreef:

  En Zo is’t maar net.
  Groetjes.

  Like

 2. miss Marple schreef:

  Ik heb net ziggo opgezegd en me aangemeld bij KPN. Ik had het net geregeld allemaal toen ik van iemand hoorde dat bij het tv programa radar of zoiets net verteld was dat het bol staat van de klachten over KPN. Dat zou komen omdat ze nog niet overal glasvezelkabels zouden hebben. Ik ga per 31 mei pas over op KPN dus kan er nog iet over oordelen. Wel weet ik dat ik voor hetzelfde geld wat ik bij ziggo kwijt ben, bij KPN veel meer aanbod heb. Bv. onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland, maar ook naar mobiele nummers. Kijk en daar heb je wat aan want dat scheelt enorm in het beltegoed van mijn mobiele telefoon. Zo zijn er nog een aantal dingen die ik meer heb dan bij ziggo. Ik ga het wel zien hoe het in de praktijk gaat werken Jan. Ik laat het je weten.
  Groetjes, Mar

  Like

  • J@n. schreef:

   Ik had het helemaal gehad bij ziggo met hun storingen en hun alleenrecht op de kabel, maar ik wil hier wel zeggen dat het niet uitmaakt of je door de hond of de kat gebeten wordt.

   Like

 3. miss Marple schreef:

  Daar heb je gelijk in Jan, maar als ik de twee met hun aanbod naast elkaar leg, dan heb ik voor hetzelfde geld veel meer in het pakket van KPN dan bij ziggo. Maar….er zullen ongetwijfeld wel dingen naar boven gaan komen straks waar ik nu nog geen weet van heb. Ik heb weinig problemen gehad bij ziggo, maar het is puur het aanbod en de kosten daarvan. Ook betaal ik het eerste half jaar 18 euro pm minder. Als dit pakket me niet bevalt kan ik ovver een half jaar altijd nog voor een goedkoper of duurder pakket kiezen.

  Like

  • J@n. schreef:

   Met het basispakket van KPN zit ik aan dezelfde kosten als vroeger, eigenlijk veranderd er niet veel en alles wat ik meer wil hebben moet ik extra betalen.
   Overstappen naar een andere provider is lang niet zo simpel als je denkt, daar heeft KPN ook wel over nagedacht, dat merk je nog wel.

   Like

 4. cjwebloghn schreef:

  Of je door de hond of de kat gebeten wordt, ze zijn allemaal hetzelfde. Upc, Ziggo, Kpn.

  Like

 5. Ik heb al jaren KPN, ben zeer tevreden,
  helaas is hier nog geen glasvezel, waardoor ik minder snel internet heb…..

  Like

 6. Blog Zonder Naam schreef:

  Wij hebben schotelontvangst……Hetzelfde liedje:
  Je begint met een “basis-pakket’ met aardig wat zenders…… en ieder jaar worden er een paar zenders afgehaald, waar je dan een andere schotelontvanger en een andere kop voor moet aanschaffen. En dit dan onder hemom van vooruitgang en service. Mijn man zo ook graag overgaan naar KPN, maar wij hebben hier géén glasvezelkabel en de telefoonlijn is niet je dat….
  Dus….. Ik zou graag terug willen naar het gebogen ijzeren kleerhangertje boven de t.v….. Dan wist je tenminste wat je te zien kreeg….

  Like

 7. rietepietz schreef:

  Al die maatschappijen bijten elkaar niet , ze bijten uitsluitend de klant !
  Wij zijn tevreden met onze schotel die in z’n basis wel genoeg zenders levert , ik zit niet te wachten op “meer van hetzelfde” ! Iedere verandering is nog geen verbetering zei m’n moeder altijd en dat klopt meestal wel!

  Like

 8. roadlaura1969 schreef:

  Ja J@n het is overal hetzelfde liedje wij hebben alleen nog van ziggo tv verder zitten we met internet en telefonie bij online gratis Samsung tab erbij gekregen en stukken goedkoper als ziggo , maar het is overal oppassen geblazen,
  Fijne avond nog groetjes Laura

  Like

 9. oma schreef:

  Ja Jan,

  Ze hebben ergens geld te kort, dus de klant moet extra betalen voor iets meer.
  Voorlopig nog gewoon via ziggo met analoge tv, hoeft de recorder en radio nog niet weg. oma

  Like

 10. Leo's mening schreef:

  Hier is geen glasvezelnet. KPN kwam nicht im frage dus. Daarbij, ik kreeg van een van onze vrienden die dat wel nam een paar jaar terug, heel vervelende verhalen te horen. Ze lijken sterk op die van jou J@n. Wij kozen voor UPC. Kunnen alles opnemen wat we willen, hebben HD-kanalen, prima internet en dito radio-ontvangst al loopt het signaal iets achter op dat van de ‘vrije frequenties’ op bijvoorbeeld een transistorradio. Wifi van die lui doet het uitstekend. Is het sneller dan we gewend waren bij XS4All? Ja, zeker en downloaden is nu echt geen enkel probleem meer. Kost wat, maar dan heb je ook iets. En de telefoon doet het ook nog prima. Valt me mee, en ik was het meest cynisch vooraf…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s