Naar mijn idee hebben we het alweer gehad met de winter, maar daar is Joke het dus helemaal niet mee eens en wie weet;

Resultaten uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst.
Houdoe.

Over J@n.

't Is me toch wat allemaal;-)) Mijn bedoeling is het dus helemaal niet om hoogdravende blogs te schrijven, maar enkel en alleen maar om de mensen die me bezoeken te vermaken en een glimlach is mijn beloning. Dus puur voor het vermaak met een enkele keer een ernstige noot moet ook kunnen.

Eén reactie Volgende »

  1. greetje schreef:

    zo’n winter hoeft voor mij ECHT niet hoor Jan……
    welterusten en slaap lekker, Greetje

    Like

  2. datzalwel schreef:

    Toen ik dat v.w busje zag staan moest ik denken aan die keer met PASEN!! dat we in een sneeuwstorm kwamen. En Pasen valt echt niet in december of januari 🙂
    Groetjes.

    Like

  3. miss Marple schreef:

    Klopt Joke, het heeft een keer met Pasen gesneeuwd. Hier in het park had iemand toen een giga grote sneeuw-paashaas gemaakt. 🙂 Maar die winter van 1979 was wel heftig!!
    Groetjes.

    Like

  4. Suske schreef:

    die winter herinner ik me maar al te goed.
    hoe het weer evolueert weet niemand.

    Like

  5. Leo's mening schreef:

    Ja, deze winter herinner ik me nog goed. Stond toen op de AutoRAI te werken. En ontdekte dat het wel heel erg rustig was qua aantallen bezoekers. Veel noorderlingen kwamen niet en eenmaal buiten bleek waarom. Alles ondergesneeuwd, de weg naar huis nauwelijks begaanbaar. Later bleek dat sommige deelnemende dealers niet meer naar huis konden omdat alles vast zat. Hele showrooms en tankstations bleken onder de sneeuw te zitten, vrijwel onvindbaar. Gedenkwaardige winters. Maar je weet maar nooit, kan zo weer gebeuren, als het klimatologisch een beetje wijzigt, we zitten nu in een vrij westelijke stroming, veel depressies, maar komt de wind uit het noorden en de kou uit het oosten kan je nog lachen…

    Like

  6. ɐpuıןǝɯɯǝ schreef:

    Oh Brrrr, ik moet er niet aan denken! Alhoewel, ik zat eens terug te rekenen maar destijds was ik 10 jaar en ik kan me nog heel goed herinneren dat er ooit eens een winter is geweest waar we zoveel sneeuw hadden dat je er met gemak iglo’s van kon bouwen, wat we dan ook deden. Dat moet dus in ’79 zijn geweest.

    Ik ben niet zo dol op sneeuw. Voor de plaatjes is het prachtig maar het geeft zoveel toestanden. Ik hoop dus ook dat we het gehad hebben maar ja dat dachten we vorig jaar ook en toen vroor het ineens 21 graden… ;-).

    Like

  7. roadlaura1969 schreef:

    Ohhh heerlijk ik geloof dat we zelfs sneeuwvrij hadden gekregen ,woonde in hetzelfde dorp als Em en ik was toen ook denk ik net 10, geweldig die tijd 🙂

    Like

  8. Billy schreef:

    voor mij mag zo’n winter gerust wegblijven, J@n
    Al is het wel mooi om naar te kijken, maar als je de weg op moet een geseling!

    Like

  9. oma schreef:

    Ha Jan,

    Joke kan wel gelijk hebben, het is altijd afwachten, net of je jezelf op glad ijs bevind. oma

    Like

  10. rietepietz schreef:

    je kent me , ik hou wel van een beetje extreem ,kom maar op met zo’n winter !
    Maar ja , tegenwoordig staat de helft van de treinen als til als er sneeuw verwácht wordt ,die dan uiteindelijk niet eens blijkt te vallen !

    Like

Plaats een reactie